Wistjedat-kampjes

Wat ik dagelijks doe met en voor grote mensen… dat is absoluut ook iets voor kleine mensen.

Ik kijk dagelijks volwassenen, professionals in de ogen, maar ’s morgens en ’s avonds evengoed mijn 3 gangsters, respectievelijk 2, 5 en 7 jaar.

Jezelf durven zijn en de rol van waarden, normen, grenzen, respect en menselijkheid een plaats geven. Topics die er écht toe doen. Soms lijken ze onbespreekbaar, maar de kunst is om ze dan bespreekbaar te maken. Aangezien ik deze zaken steeds vanuit een professioneel kader benader stond ik er nooit echt bij stil dat een vertaalslag naar de kids, uiteindelijk de volwassenen en professionals van de toekomst, wel eens heel interessant kan zijn.

Vele thee-momentjes met mijn vrouw later, die overigens heel zwaar tilt (en terecht) aan de ontwikkeling van onze gangsters, hebben mij geïnspireerd. Hoe kan ik mijn DURF missie op een toegankelijke wijze verpakken en brengen voor die jonge leeftijdscategorie?

Na veel opzoekwerk, massa’s gesprekken met interessante en geëngageerde mensen, broedwerk op een uniek concept werd het idee om te starten met ‘WistJeDat-kampjes’ geboren.

De missie? 

Met WistJeDat-kampjes willen we op tastbare wijze bijdragen aan de ontwikkeling en het groeipad van kinderen, door hen te inspireren en te helpen groeien met een open blik naar zichzelf en de wereld. Meer weten? Volg alles over de kampjes op Facebook en Instagram.

Meest recente nieuwsberichten

650 km Wolkenrit

DURF Vélo, waar mijn 'professionele' missie en hobby elkaar ontmoeten. Zoals velen onder jullie weten ...
Lees meer

Laten we durven durven.

2021 is van start gegaan. De eerste 'werk'week hebben we al achter de rug. 2020 ...
Lees meer

Achter elke onderneming schuilt een verhaal, vertel dat eens.

Een nieuw tijdperk wordt ons door experten voorspeld. Maar, laten we eerlijk zijn dat we ...
Lees meer