Start 2 DURF

Maak het menselijke binnen uw onderneming prioritair. DURF maakt het verschil voor u én uw medewerkers. Ik zet uw bedrijf op weg met mijn workshop: 'with a human touch'!

Wat mag u verwachten van de workshop?

DURF coaching maakt het verschil voor u én uw medewerkers. Haal meer uit uw bedrijf door het onbespreekbare bespreekbaar te maken.

Veel te vaak denken ze, willen ze, verlangen ze, voelen ze… en gaat er nog zoveel meer door hun hoofd maar DURVEN ze er niets mee te doen. Omdat ze angst en twijfels hebben dat hetgeen ze zelf voorop stellen of belangrijk vinden niet overeenkomt met de verwachtingen van hun werkgever, van u.

Het is als werkgever daarom een troef open te kunnen staan voor reflectie en gesprek met uw mensen waarbij tweerichtingscommunicatie de rode draad vormt.

Ik breng u mijn no-nonsense
DURF aanpak bij in een korte maar intensieve workshop

Zo krijgt u zonder twijfel de smaak te pakken van hoe menselijkheid hét verschil kan maken. We focussen hierbij op 3 belangrijke aspecten, telkens toegepast op uw onderneming en werking. We diepen de meest cruciale punten uit, DURVEN deze in de ogen te kijken om als fundamenten te gebruiken voor de verdere ontwikkeling en uitbouw van uw bedrijf, overigens één waarbij de ‘mens’ een plaats krijgt.

Wacht niet langer, DURF!

01 Connecteren

Het belang van communiceren, overleg, luisteren,... spreekt u nog steeds dezelfde taal als uw medewerkers?

02 Kiezen

In kaart brengen van wat er leeft. We gaan voor duidelijkheid. Wat heeft meer of minder belang? Wat is prioritair?

03 Actie

Samen van denken naar doen. Implementeren, opvolgen en bijsturen. Welke handvaten zijn er om van start te gaan?

Bent u een werkgever die al langer zegt dat haar of zijn medewerkers belangrijk zijn?
Bewijs het vandaag en DURF!